Sveikos mitybos paskaita su Kristina Bondar

I DALIS. TEORIJA
• Emocinis valgymas ir kaip jo atsikratyti, kaip keisti mitybos įpročius
• Pavojingas maistas: šių dienų mitybos aktualijos, kurie produktai yra nuodingi ir pavojingi sveikatai, ko labiausiai reiktų vengti, norint būti sveikiems ir ką valgyti; kaip pasirinkti produktus, kaip maitintis, kad organizmas gautų naudingų medžiagų.
• Rafinuoto cukraus poveikis sveikatai, kuo jį pakeisti. Kiti rafinuoti produktai: miltai, riebalai.
• Lėtinės, odos ligos, energijos stoka ir prasta savijauta – kaip jų atsikratyti natūraliai.
• Slaptieji alergenai ir jų poveikis sveikatai. Detokso svarba organizmui. Autorinės, mokslu
paremtos programos „Cukraus detoksas“ pristatymas.

II DALIS. Pirmoji praktika/demonstracija
• Aliejų, riebalų aptarimas ir degustacija – kurie tinkami kepimui, kurie naudingi sveikatai, ko
reiktų vengti.
• Natūralių saldiklių aptarimas ir degustacija: kaip naudoti, kaip dozuoti, ką reiktų žinoti apie
kiekvieną jų.
• Miltų aptarimas: kurie naudingi sveikatai, kaip naudoti miltus be glitimo, kaip iš jų gaminti
sveikus patiekalus.

KADA: balandžio 7 dieną (sekmadienį)
LAIKAS: 18:00 val.*
*Durys atidaromos likus 15 min. iki seminaro pradžios
KUR: Asorti studija (Gabijos g. 38-3), Pašilaičiai
INVESTICIJA: 8 eur. (Išankstiniu pavedimu)
REGISTRACIJA BŪTINA: info@asortistudija.lt, +37062304747

www.asortistudija.lt

Komentuoti

Privalomi laukeliai pažymėti *, El-paštas nebus rodomas

Style switcher RESET
Color scheme